Blog Archive

Mii de conturi Gmail au fost sterse … din greseala

Publicat de BlackPhantom On 3/02/2011 12:40:00 PM

Mii de utilizatori Gmail s-au trezit cu inbox-urile goale dupa ce conturile lor au fost sterse din greseala. Si, pe langa faptul ca aveau email-uri lipsa, multi useri au raportat si disparitia unor contacte.
“Acest incident a afectat mai putin de 0.8% din baza de date a utilizatorilor Gmail, si deja am remediat problema pentru unii dintre ei,” a afirmat Google intr-o declaratie.

Compania nu ofera cifre oficiale pentru numarul total de conturi Gmail, totusi, potrivit estimarilor acestea ar putea fi intre 150-200 de milioane. Ceea ce ar insemna in jur de 150 000 de utilizatori afectacti de acest incident.
Desi Google a remediat problema, multi utilizatori s-au aratat nemultumiti de felul in care compania a ales sa administreze situatia.
Problema de azi demonstreaza faptul ca Gmail este departe de a fi perfect, iar Google ar trebui sa isi imbunatateasca comunicarea cu userii.
“Cand nu iti poti accesa mesajele, iar contul iti este dezactivat, ar fi frumos sa stii de ce se intampla acest lucru,” a declarat un user.

0 Response to "Mii de conturi Gmail au fost sterse … din greseala"