Blog Archive

iPhone 5 va fi “tunat” cu un display de 4 inci

Publicat de BlackPhantom On 3/02/2011 12:33:00 PM

Apple iPad 2 se va lansa in cateva zile, ceea ce inseamna ca avem ocazia perfecta pentru a ne indrepta atentia si catre viitorul iPhone, care, cel mai probabil, va fi lansat in luna iunie a acestui an.
Despre iPhone 5 s-a tot zvonit, pana acum, insa Apple nu a oferit inca informatii oficiale despre viitorul sau smartphone.
Si, pentru ca toate aceste zvonuri sa fie completate, iata ca unul dintre site-urile “fane” ale produselor Apple a descoperit de curand ca un furnizor chinez de componente Apple a postat pe site-ul sau o imagine cu ecranul din sticla care ar trebui sa apartina viitorul iPhone 5.
Designul ecranului este destul de asemanator cu cel folosit in componenta iPhone 4 si chiar a modelelor mai vechi de iPhone, singura diferenta fiind ca acesta pare mai mare. Din pacate nu au fost postate si dimensiunile exacte ale componentei, pentru a putea face o afirmatie corecta.
Desigur ca imaginea ar putea fi trucata, iar noi nu facem decat sa “inghitim galusca” si de aceasta data, insa zvonuri legate de un display mai mare (de 4 inci) al iPhone 5 au mai tot fost, astfel ca putem da o oarecare credibilitate acestei fotografii.
Daca analizati imaginea de mai jos, veti observa cum ar trebui sa arate display-ul iPhone 5 in cazul in care Apple va folosi, intr-adevar carcasa de sticla. Ramele ecranului sunt cu mult subtiate fata de versiunea anterioara, ceea ce face ca display-ul sa para mult mai mare, fara a se face modificari la dimensiunile telefonului in sine.
Fie ca aceasta componeta aparuta pe site-ul chinez este legitima sau nu, Apple planuieste oricum sa faca unele schimbari la iPhone.
Pe langa ecranul de dimensiuni mai mari cu care doreste sa atace unele dispozitive bazate pe Android, iPhone 5 ar mai putea avea si un card SIM, un procesor A4 upgradat.
Oricum, iPhone 5 este la numai cateva luni distanta de lansare, asa ca ne asteptam sa apara din ce in ce mai multe speculatii si zvonuri care nu vor fi oprite decat prin interventia Apple, atunci cand se va hotari sa ne ofere detaliile oficiale legate de produs.

0 Response to "iPhone 5 va fi “tunat” cu un display de 4 inci"