Blog Archive

Mai multe computere de buzunar vor intra in competitie cu iPhone

Publicat de BlackPhantom On 2/19/2009 07:31:00 PM


Cei mai multi producatori de celulare se pregatesc sa lanseze un nou trend pe piata de telefonie mobila in incercarea de a devansa, pe cat posibil, autoritatea impusa de iPhone-ul Apple pe aceasta piata.

Popularul dispozitiv cu touch-screen a lovit adanc in inimile consumatorilor, cu peste 17 milioane de aparate vandute in intreaga lume si a stabilit un nou set de asteptari printre utilizatorii de telefoane in ceea ce priveste capabilitatile dispozitivelor lor.
Se pare ca Microsoft, al carui sistem de operare Windows Mobile ruleaza pe milioane de astfel de telefoane smart, va anunta in curand detalii despre o noua strategie pentru dezvoltarea produselor sale mobile. Este vorba despre cateva noi servicii care vor usura munca utilizatorilor in ceea ce priveste sincronizarea telefoanelor lor cu computerul, precum si un serviciu de download si de instalare a unor programe si aplicatii aditionale pentru dispozitive mobile.

De asemenea, gigantul Nokia este pregatit sa incheie cateva parteneriate cu diverse site-uri si retele sociale.

Nici Google nu se lasa mai prejos in lupta impotriva iPhone. Desi Samsung a anuntat ca va intarzia cu cateva luni lansarea unui telefon cu Android, HTC si telefoanele Google mentin in continuare concurenta.

Desi si-a demonstrat suprematia mai mult in alte ramuri ale industriei, Toshiba a lansat primul sau telefon mobil, TG01. Fiind cel mai rapid model de telefon de acest gen de pe piata, TG01 are mari sanse sa ii dea batai de cap iPhone-ului.

Iata numai cateva exemple de companii pregatite sa "muste" din popularitatea si vanzarile iPhone. Spatiul telefoniei mobile a devenit un adevarat “camp de lupta” pentru companiile care se straduiesc sa-mi mentina profitabilitatea in ciuda economiei de astazi. Producatorii sunt si ei constienti ca omniprezenta telefoanelor mobile le ofera noi oportunitati de exploatare a dorintelor consumatorilor pentru noi sisteme de operare mobile si servicii.

Sursa: The Telegraph

Category : | edit post

0 Response to "Mai multe computere de buzunar vor intra in competitie cu iPhone"