Blog Archive

Doua noi camere foto de la Samsung

Publicat de BlackPhantom On 2/19/2009 07:36:00 PM


Samsung Digital Imaging a anuntat lansarea a doua camere digitale point-and-shoot, IT100 si PL65.

Noul Samsung IT100 ofera utilizatorilor un obiectiv cu unghi larg de 28mm in timp ce modelul PL65 dispune de un obiectiv de 35mm. Ambele camere foto incorporeaza un zoom optic de 5x suplimentat de un stabilizator digital si optic de imagine. Fotografii au optiunea de a folosi stabilizatorul optic de imagine pentru a reduce gradul de neclaritate cauzat de miscarea mainii, ideal pentru mediile bine luminate. De asemenea, pot folosi tehnologia de stabilizare duala a imaginii si pot combina punctele forte ale stabilizarii optice cu cele digitale de imagine. Stabilizarea duala de imagine este perfecta pentru mediile cu intensitate redusa a luminii si se activeza automat cand blitul nu este dorit. Samsung IT100 si PL65 dispun de un ecran LCD de trei inchi ce ajuta la compunerea mai atenta a cadrelor si vizualizarea de imagini si filmulete.
Noul IT100 ofera utilizatorilor posibilitatea de a efectua inregistrari video de inalta definitie la o rezolutie de 720p, dar si conectivitate HDMI, camera putand fi astfel conectata la un HDTV pentru vizualizarea de filmulete si fotografii. Camera foto utilizeaza de asemenea compresia H.264, un codec avansat cu ajutorul caruia utilzatorii pot inregistra filmulete mai lungi. Cu Samsung PL65 utilizatorii au optiunea de a inregistra filmulete in format MPEG-4 la o rezolutie de 640x480. Pentru ambele modele, IT100 si PL65, utilizatorii pot folosi zoomurile optice de 5x si stabilizatorele optice de imagine in timpul inregistrarii unui film.

"Pe masura ce standardul camerelor digitale se ridica la un nivel tot mai ridicat, Samsung adopta cele mai avansate functii, dar la preturi foarte avantajoase," a precizat ChoongHyeon Hwang, vice presedinte al Strategic Marketing at Samsung Digital Imaging Company. "Noile modele IT100 si PL65 dispun de zoomuri mari, ecrane LCD largi si video in format HD, toate acestea fiind functii care sunt asociate de obicei unor sume consistente si unei game de camere foto profesionale."
Noile IT100 si PL65 ofera o larga arie de comenzi automate, precum modul Samsung Smart Auto. Cand este activat, Smart Auto va selecta automat una dintre cele 11 scene, in concordanta cu mediul in care se afla fotograful. De exemplu, daca fotograful capteaza un lant muntos, Smart Auto va selecta automat scena "landscape". Apoi, daca utilzatorul vrea sa-si fotografieze partenerul, Smart Auto va schimba automat la scena "portret", fara a mai fi nevoie de comanda manuala.

Samsung IT 100 si PL65 integreaza functia Smart Album, care ajuta utilizatorii sa caute o imagine specifica prin diversele fisiere salvate pe cardul de memorie. Smart Album organizeaza automat imaginile digitale si permite cautarea dupa ora, luna cand imaginea a fost captata, culoarea preponderenta a imaginii sau formatul fisierului - fotografie, un filmulet sau o inregistrare vocala.

Alte functii automate integrate in modelele IT100 si PL65 sunt tehnologia de detectare a fetei, Blink Detection, Smile Shot si Beauty Shot. Conceput sa capteze portrete mai bune si imagini de grupuri de familie si prieteni, Face Detection detecteaza pana la noua chipuri si ajusteaza focusul automat si expunerea pentru a asigura o compozitie si imagine de calitate. Smile Shot obliga automat camerele foto sa realizeze o fotografie doar atunci cand un zambet este surpins pe chipul persoanei, iar Blink Detection va capta automat doua imagini consecutive daca ochii persoanei sunt inchisi. Beauty Shot este o functie progresiva ce poate sa lumineze si sa intunece nuantele pielii, si chiar sa si inlature mici deficiente fizice.

Ambele modele vor fi disponibile pe piata din luna martie 2009. Modelul IT100 va fi disponibil in culorile argintiu, gri, rosu si negru. Modelul PL65 va fi disponibil in culorile negru, argintiu, gri si roz.

Sursa: Samsung

Category : | edit post

0 Response to "Doua noi camere foto de la Samsung"